Voor alle soorten shoppers is Béziers Méditerranée ook een gastvrije plek.

Ten eerste, in Béziers, van de Allées Paul Riquet tot de Place du Forum via de Rue du 4-Septembre, zijn het stadscentrum en zijn doolhof van geplaveide, autovrije straten het domein van fashionista’s, net als de winkelcentra Polygone en Galeries Lafayette.

Chineurs en andere shopaholics, waag je kans: decoratie, mode, parfum, fournituren, boekwinkels, eetkraampjes, kleding, sieraden, snoep of speelgoed voor de kleintjes, er is iets voor elke smaak, elke leeftijd en elk budget! Of je nu op zoek bent naar cadeaus, souvenirs of gewoon om jezelf te verwennen, je zult winkels vol verrassingen vinden!

Als je op zoek bent naar goede producten, aarzel dan niet om langs te gaan bij de Zee en de Wijngaarden, waar je uitstekend eten vindt: onze slagers, varkensslagers, vishandelaren en viskwekers kunnen je adviseren over wat je moet eten.

Na een goede maaltijd kun je ook gebruikmaken van een van de vele wellnessgelegenheden in de omgeving (kappers, nagelsalons), want er is niets mis mee om jezelf te verwennen!