Dichtbij de wijngaarden en het dorp Sérignan, dompel u onder in de unieke landschappen van Les Orpellières om nieuwe energie op te doen en weer in contact te komen met de natuur…

Zin om uzelf te verliezen in een bubbel van sereniteit? Dus kom en voeg u bij ons op een plek die u zeker zal doen dromen! Verlies uzelf in de zandpaden en bereik de waterkant om u te laten wiegen door het zachte geluid van de golven….

Op een paar kilometer van Sérignan wacht het natuurlijke strand van Les Orpellières op u voor een moment van rust op een ongerepte plek. Maak een wandeling langs het wandelpad, probeer watersporten zoals zeilen, peddelen of kanoën, of stop om de magie van de omgeving in u op te nemen vanaf de top van onze uitkijkpost… Met het gezin? Ontdek de plekken op ludieke manier met onze schattenjacht!

In de zomer en tijdens de schoolvakanties komt de site tot leven met een groot aantal evenementen, zodat u een paar geweldige avonden kunt doorbrengen in een heel bijzondere omgeving! Tussen popconcerten en een “jazz under the stars” avond, zullen de noten u door de nacht dragen… Vergeet overdag niet deel te nemen aan onze activiteiten voor jong en oud! Proefworkshops, muzikale, culturele en sportactiviteiten: er is voor elk wat wils!