De 9 sluizen van Fonseranes zijn een echte plek om te ontspannen en te genieten, of u nu alleen bent, met vrienden of met het hele gezin!

Zin om een wandeling te maken langs de oevers van het Canal du Midi en de belangrijkste bouwwerken te bezoeken? Verspil geen seconde meer en bezoek deze unieke site om herinneringen op te halen! Ontdek de 8 sluizen en 9 bassins en breng een ontspannend, sportief of cultureel moment door volgens uw wensen!

Stop bij aankomst bij maison de site om te profiteren van het advies van ons team en neem een souvenir mee naar huis uit de boetiek. Onderweg komt u in de immersieve cinema meer te weten over de geschiedenis van Pierre-Paul Riquet, hun maker en die van het Canal du Midi als geheel. Reis samen met de archivaris, de vader van Alice, door de tijd en de geschiedenis!

Waarom ’s middags niet een hapje eten in restaurant le 9 ? Geniet van een goede maaltijd of drink een drankje op het terras om een pauze te nemen en bewonder het uitzicht op onze prachtige kathedraal van Saint Nazaire!

Is het al namiddag? Degelegenheid om uw cruise of elektrische boot te reserveren om op uw beurt de watertrap af te dalen en de bodem van de 9 sluizen te bereiken! Als u geen zin hebt om in het water te springen, geen zorgen… Pak de fiets of uw sportschoenen en maak een wandeling langs het Canal du Midi. Voor wandelliefhebbers is het botanische pad perfectom het terrein te verkennen en vertrouwd te raken met de verschillende planten.

U wenst aan sightseeing te doen en u te ontspannen? De kleine trein is voor u gemaakt! Laat u naar het historisch centrum van Béziers brengen om er ons patrimonium te tonen! Kinderen kunnen wat gezellige en ludieke momenten spenderen met onze schattenjacht! Een kans voor het hele gezin om te genieten van de bezienswaardigheden. Bezoek het Canal du Midi.

Wacht niet langer om de 9 sluizen te komen beleven!