Volgende

Vorige

4

Een open haard voor koele winteravonden, een grote kamer met zichtbare stenen verlicht door grote ramen, een patio in de schaduw van een oude olijfboom, beplant met bananen- en sinaasappelbomen en gekoeld door een fontein: een paradijselijk hoekje ver van de stedelijke drukte (Patio overdekt in geval van regen of koele avonden).
Keuken: het op de Middellandse Zee geïnspireerde menu met smaken van land en zee evolueert met de seizoenen mee...
(Elke anderhalve maand een nieuw menu).

Classificatie en labels

  • Gault Millau
  • Le petit futé
  • Le Routard Hôtels et Restos de France
  • Maître Restaurateur
  • Qualité Sud de France
  • Vignobles et Découvertes

Multimedia

Het restaurant

  • De chef-kok PONS heet u welkom

Culinaire specialiteiten

  • Mediterrane gerechten
  • Traditionele gerechten

Activiteiten

Soorten

  • Gastronomisch restaurant

Capaciteit

  • 1 salle(s)
  • 1 kamer(s) met airconditioning
  • 60 gedekt maximum

Opening

Van 01 oktober naar 31 mei
Samedi Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h
Mardi Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h30
Vendredi Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h
Jeudi Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h
Mercredi Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h
De vestiging is gesloten tijdens deze periode

Tarieven

Menu voor volwassene 26 € - 33 €

Betaalmethoden

  • Bankpas Carte Bleu
  • Bank- en postcheques
  • Chéques Vacances (F)
  • Contant
  • Ticket restaurant (F)

Diensten

Uitrusting

  • Hoge stoel/ophoogkussen
  • Flessenwarmer
  • Airco
  • Tuin
  • Terras
  • Besloten terras

Diensten

  • Spijskaart
  • Internet aansluiting
  • WiFi aansluiting
  • Kindermenu
  • Dagschotel

Toegankelijkheid

  • Auditieve handicap
  • Mentale handicap
  • Motorische handicap
  • Visuele handicap

Beoordelingen van klanten