Restaurant-glacier gespecialiseerd in zeevruchten - schelpdieren en vis. De kwaliteit is er, en de bereiding doet geen afbreuk aan de smaken, zoals bij de zeebrasem in saus. Het menu opent met schalen met schaaldieren, vis en schaaldieren parillada, zeepotentie etc....
Classificatie en labels
- Le petit futé
Het restaurant
- De chef-kok SABUCO heet u welkom
Culinaire specialiteiten
- Grillgerechten
- Mediterrane gerechten
- Visgerechten
- Traditionele gerechten
- Schaal- en schelpdieren
Activiteiten
Soorten
- Bar/ijstent
- Strandtent
- Themarestaurant
Capaciteit
- 110 gedekt maximum
- 30 overdekt op terras
- 50 parkeerplaatsen
- Aantal gelijktijdige groepen: 2
- 4 bus slot(s)
Opening
Van 01 februari naar 01 november | |
Mardi | Geopend door 08h naar 22h |
Mercredi | Geopend door 08h naar 22h |
Jeudi | Geopend door 08h naar 22h |
Lundi | Geopend door 08h naar 22h |
Vendredi | Geopend door 08h naar 22h |
Dimanche | Geopend door 08h naar 22h |
Samedi | Geopend door 08h naar 22h |
De vestiging is gesloten tijdens deze periode
Tarieven
Menu voor volwassene | 26,90 € |
Kindermenu | 9,50 € |
A la carte | 12 € - 30 € |
Betaalmethoden
- Bankpas Carte Bleu
- Chéques Vacances (F)
- Contant
- Ticket restaurant (F)
Diensten
Uitrusting
- Bar
- Hoge stoel/ophoogkussen
- Microgolf
- Terras
Diensten
- Spijskaart
- WiFi aansluiting
- Kindermenu
- Dagschotel
- Reserveringen van externe diensten