Een XXL-selfie is geïnstalleerd in Béziers om uw verblijf onsterfelijk te maken. Dankzij hem kunt u nu genieten van uw vakantie in XXL!

Wat is een XXL-selfie?

Een XXL Selfie is een grote pyloon waarop twee camera’s zijn gemonteerd. Dit autonome camerasysteem genereert een video. Aan het begin van de video wordt u gefotografeerd, alsof u een selfie neemt. Zodra de foto is genomen, zoomt de camera uit en wordt u steeds kleiner, zodat u opgaat in het landschap.

Het VVV-kantoor van Béziers Méditerranée heeft voor u getest

Waar bevindt het zich?

De XXL-selfie bevindt zich in de Jardin Emile Aïn, dichtbij het wandelpad, op de oevers van de Orb. Omdat het dicht bij het stadscentrum en andere must-see plaatsen ligt, is het heel gemakkelijk om er te komen.

SELFIE XXL
Jardin Émile Aïn
34500 BEZIERS

+33 4 99 41 36 36

Mijn route berekenen

Een decor van een postkaart

Een magnifiek zicht op de Pont Vieux en de Cathédrale Saint-Nazaire wordt u aangeboden. Deze twee emblematische monumenten van de stad Béziers moeten zich absoluut bevinden op uw gepersonaliseerde postkaart!

Hoe werkt het?

Het principe is eenvoudig! Afspraak vóór de wegwijzer. Met het NFC-systeem (vergelijkbaar met contactloos betalen) volstaat het zijn telefoon te plaatsen op het overeenstemmend symbool, laat u dan leiden.

  1. Volg de instructies
  2. Zet uw beste glimlach op of uw beste pose of allebei
  3. Bewonder het resultaat en vul uw e-mailadres in om uw selfie te ontvangen
  4. Deel uw selfie op de sociale netwerken met de #beziersmediterraneetourisme