Het VVV-kantoor van Béziers Méditerranée biedt u twee prachtige vensters op zijn grondgebied. Dankzij diens webcams: bij Orpellières en in Valras-Plage…zodat u al een paar mooie beelden in uw hoofd hebt voordat u aankomt!

Richting Valras-Plage

De webcam

Dankzij onze webcam kunt u Valras-Plage ontdekken alsof u er zelf bij was.
Zwemmers, vissers, wandelaars, kies uw favoriete webcam en bekijk de beelden wanneer u maar wilt vanuit het comfort van uw eigen huis.

Panoramafoto 360°

Geniet van een 360° uitzicht op de haven en de kust van Valras-Plage met panoramafoto’s van onze webcam.
Een gezinsvriendelijke badplaats met een fijn zandstrand, zeelucht en volop mogelijkheden voor vrije tijd, plezier en ontspanning… En met andere niet te missen toeristische plekken in de buurt!

Richting Les Orpellières

De Webcam

Ontdek dankzij onze nieuwe webcam het natuurgebied van Orpellières en ons maison de site.
Zonder van de bank te komen, observeer de boten op l’Orb. Bij mooi weer kunt u op de achtergrond de badplaats Valras-Plage zien liggen.

Panoramafoto 360°

Geniet van een 360° uitzicht rond het Maison de site van Orpellières met de anoramafoto’s van onze webcam.
U vindt hier tal van activiteiten om uit te voeren. Er werd aan alles gedacht zodat klein en groot kunnen genieten: schattenjacht, proefworkshops, yogasessies.
Kom en ervaar de Orpellières in het echt!

Op weg naar de Allées Paul Riquet

De webcam

De Allées Paul Riquet alsof je er zelf bij was, dankzij onze webcam. De belangrijkste doorgangsweg van de stad, “Les Allées” zoals ze gewoonlijk worden genoemd, is een van de meest emblematische bezienswaardigheden van Béziers. De webcam geeft je een ononderbroken beeld van het leven in Béziers vanaf het Théâtre Municipal.