Het is nu al 4 jaar dat de Folies Gruss hun valiezen in Béziers zetten. Laat u ook dit jaar weer meeslepen door deze magische ruitershow.

Les folies gruss

De gezinswedstrijd voor ruiters in Béziers, absoluutniet te missen!

Een nieuwe show voor hun jubileum!

Ontdek ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de Folies Gruss een uitzonderlijk nieuw programma!

Geïnspireerd door musicals, kom kijken naar deze fantastische show met 50 paarden en 25 performers die je sprakeloos zullen achterlaten!

Een tijdloze ervaring die jong en oud in verrukking zal brengen! Het volgende kunt u verwachten zodra u binnenkomt des Folies Gruss.

Het programma Folies Gruss

tENEZ VOUS prêts pour le pré show !

Het eerste deel van de avond, vanaf 19.00 uur, kun je ter plaatse genieten van een guinguette-maaltijd, terwijl je de gezellige muzikale sfeer opsnuift! Acrobatiek, muzikanten… de artiesten verwelkomen je vanaf het begin om je een voorproefje te geven van de verrassingen die komen gaan!

Laat het feest beginnen!

Kom vanaf 21.30 uur naar de dansvloer en neem plaats rond de dansvloer voor een levendige en magische avond, allemaal onder de sterren! Zodra je je geïnstalleerd hebt, hoef je alleen nog maar te kijken naar de ruitershows, de luchtacrobatiek, de komedieacts en de acrobatische acts…

En het gaat maar door…

Als de show rond 23.00 uur is afgelopen, is het nog niet afgelopen… De familie Gruss schuift aan voor een moment van samenzijn en gesprek, om de avond in stijl af te sluiten!

Praktische informatie

Duur van de show: 1u30
Gratis garderobe
Gratis pendelbus

De winkel is open tijdens de optredens.

Wil je zonder auto naar de Folies Gruss vanuit het centrum van Béziers? Om de voorstelling voor iedereen toegankelijk te maken, is er een gratis pendeldienst van 6 juli tot 31 augustus 2024. Bekijk de dienstregeling om er optimaal gebruik van te maken!