Watersportbeoefenaars van de haven van Valras-Plage of Sérignan: als u uw boot wilt laten demonteren, zal het team van Ports Béziers Méditerranée u gratis bijstaan in het proces.

Onverkoopbare inruil, een verouderde boot, aan het einde van zijn levensduur, verouderd of slecht gerepareerd, kan een gevaar zijn voor hun gebruikers.

Om de kust van Valras en Sérignan te beschermen tegen visuele vervuiling en om milieu- en veiligheidsrisico’s te vermijden, helpen de havens van Béziers Méditerranée u gratis bij het recyclen van uw boot.

Als uw boot een plaats inneemt in de havens van Béziers Méditerranée, verzorgen wij al het deconstructiedossier met de APER (Association for Eco-Responsible Yachting, officiële eco-organisatie die verantwoordelijk is voor het beheer van de behandeling van plezier- of sportboten in Frankrijk).

DE KOSTPRIJS?

De overdracht van de bootal geparkeerd in Valras-Plage of Sérignan-Plage – naar het ontmantelingscentrum is de verantwoordelijkheid van de eigenaar, maar de ontmanteling is volledig gratis en dat geldt ook voor de ondersteuning van ons team!