Reserveer je tickets voor rondleidingen, evenementen en shows direct bij het VVV-kantoor!

Tickets voor onze rondleidingen en evenementen

Het VVV-kantoor van Béziers Méditerranée biedt bij alle VVV-kantoren kaartverkoop aan voor onze rondleidingen en evenementen.

Je hebt verschillende opties om je stoelen te reserveren:

In onze VVV-kantoren

Bij de receptie van alle VVV-kantoren.

online kopen

Via het gedeelte “Tickets” op onze website.

per telefoon

Per telefoon op 04 99 41 36 36 met betaling per creditcard.

Binnenkort is het mogelijk om de meeste voorstellingen en evenementen in de agglomeratie rechtstreeks bij het toeristenbureau te boeken.

Nationale en internationale ticketing

Onze VVV-kantoren in Béziers Centre Historique en Valras-Plage zijn verkooppunten en afhaalpunten van France Billet. Dit geeft je toegang tot een ruime keuze aan voorstellingen en grote evenementen (concerten, theater, sport, comedy, parken, festivals, etc.) in Frankrijk en daarbuiten. Als afhaalpunt bieden we je ook de mogelijkheid om online geboekte tickets af te halen.

Wacht niet langer! Kom en reserveer je tickets direct bij onze VVV-kantoren in Béziers Centre Historique of Valras-Plage.

Verkoop van buskaartjes en opladen met Beemob-kaart

Je kunt dagkaarten en 10-reizenboekjes kopen bij al onze VVV-kantoren. In Valras-Plage kun je je Beemob-kaart opwaarderen (10 ritten, maandabonnement, seniorenabonnement, jeugdabonnement en jaarabonnement).


>> Meer informatie over Beemob tarieven

Verkoop van de stadskaart voor 1 jaar

Om geld te besparen op een heleboel activiteiten, is de City Card voor 1 jaar beschikbaar voor inwoners van de agglomeratie! Meer dan 40 speciale tarieven, ’s ochtends koffie in Galeries Lafayette en gratis gebruik van de producten van de Dienst voor Toerisme (rondleidingen, meeslepende bioscoop, schattenjacht, enz.).

Te koop bij onze vijf VVV-kantoren en online!