Le 06 december 2024

Stage/workshop

1 chemin de halage du Port Neuf, 34500 BEZIERS

van 18h00 naar 19h30

Reserveren verplicht

Toevoegen aan mijn Google-kalender

Onze chef-kok Charles Teboul dompelt je onder in de verfijnde wereld van deze delicatesse, een vaste favoriet op onze kersttafels. Op het programma van deze workshop: leren en technieken om je eigen foie gras te maken, proeven van verschillende soorten vergezeld van wijnen.
Alle deelnemers gaan naar huis met hun eigen foie gras.
Reserveren is noodzakelijk.

Activiteiten

Soorten

  • Regionaal

Datum

De 05 december
Jeudi Geopend door 18h naar 19h30
De vestiging is gesloten tijdens deze periode
De 06 december
Vendredi Geopend door 18h naar 19h30
De vestiging is gesloten tijdens deze periode
De 12 december
Jeudi Geopend door 18h naar 19h30
De vestiging is gesloten tijdens deze periode
De 13 december
Vendredi Geopend door 18h naar 19h30
De vestiging is gesloten tijdens deze periode
De 19 december
Jeudi Geopend door 18h naar 19h30
De vestiging is gesloten tijdens deze periode
De 20 december
Vendredi Geopend door 18h naar 19h30
De vestiging is gesloten tijdens deze periode

Tarieven

Volle prijs 110 €

Beoordelingen van klanten