Een open haard voor koele winteravonden, een grote kamer met zichtbare stenen verlicht door grote ramen, een patio in de schaduw van een oude olijfboom, beplant met bananen- en sinaasappelbomen en gekoeld door een fontein: een paradijselijk hoekje ver van de stedelijke drukte (Patio overdekt in geval van regen of koele avonden).
Keuken: het op de Middellandse Zee geïnspireerde menu met smaken van land en zee evolueert met de seizoenen mee...
(Elke anderhalve maand een nieuw menu).
Classificatie en labels
- Gault Millau
- Le petit futé
- Le Routard Hôtels et Restos de France
- Maître Restaurateur
- Qualité Sud de France
- Vignobles et Découvertes
Multimedia
Het restaurant
- De chef-kok PONS heet u welkom
Culinaire specialiteiten
- Mediterrane gerechten
- Traditionele gerechten
Activiteiten
Soorten
- Gastronomisch restaurant
Capaciteit
- 1 salle(s)
- 1 kamer(s) met airconditioning
- 60 gedekt maximum
Opening
Van 01 oktober naar 31 mei | |
Samedi | Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h |
Mardi | Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h30 |
Vendredi | Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h |
Jeudi | Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h |
Mercredi | Geopend door 12h naar 13h30 en van 19h naar 21h |
Tarieven
Menu voor volwassene | 26 € - 33 € |
Betaalmethoden
- Bankpas Carte Bleu
- Bank- en postcheques
- Chéques Vacances (F)
- Contant
- Ticket restaurant (F)
Diensten
Uitrusting
- Hoge stoel/ophoogkussen
- Flessenwarmer
- Airco
- Tuin
- Terras
- Besloten terras
Diensten
- Spijskaart
- Internet aansluiting
- WiFi aansluiting
- Kindermenu
- Dagschotel
Toegankelijkheid
- Auditieve handicap
- Mentale handicap
- Motorische handicap
- Visuele handicap