Volgende

Vorige

6

Restaurant-glacier gespecialiseerd in zeevruchten - schelpdieren en vis. De kwaliteit is er, en de bereiding doet geen afbreuk aan de smaken, zoals bij de zeebrasem in saus. Het menu opent met schalen met schaaldieren, vis en schaaldieren parillada, zeepotentie etc....

Classificatie en labels

  • Le petit futé

Het restaurant

  • De chef-kok SABUCO heet u welkom

Culinaire specialiteiten

  • Grillgerechten
  • Mediterrane gerechten
  • Visgerechten
  • Traditionele gerechten
  • Schaal- en schelpdieren

Activiteiten

Soorten

  • Bar/ijstent
  • Strandtent
  • Themarestaurant

Capaciteit

  • 110 gedekt maximum
  • 30 overdekt op terras
  • 50 parkeerplaatsen
  • Aantal gelijktijdige groepen: 2
  • 4 bus slot(s)

Opening

Van 01 februari naar 01 november
Mardi Geopend door 08h naar 22h
Mercredi Geopend door 08h naar 22h
Jeudi Geopend door 08h naar 22h
Lundi Geopend door 08h naar 22h
Vendredi Geopend door 08h naar 22h
Dimanche Geopend door 08h naar 22h
Samedi Geopend door 08h naar 22h
De vestiging is gesloten tijdens deze periode

Tarieven

Menu voor volwassene 26,90 €
Kindermenu 9,50 €
A la carte 12 € - 30 €

Betaalmethoden

  • Bankpas Carte Bleu
  • Chéques Vacances (F)
  • Contant
  • Ticket restaurant (F)

Diensten

Uitrusting

  • Bar
  • Hoge stoel/ophoogkussen
  • Microgolf
  • Terras

Diensten

  • Spijskaart
  • WiFi aansluiting
  • Kindermenu
  • Dagschotel
  • Reserveringen van externe diensten

Beoordelingen van klanten