Restaurant-glacier gespecialiseerd in zeevruchten - schelpdieren en vis. De kwaliteit is er, en de bereiding doet geen afbreuk aan de smaken, zoals bij de zeebrasem in saus. Het menu opent met schalen met schaaldieren, vis en schaaldieren parillada, zeepotentie etc....
Classificatie en labels
- Le petit futé
Het restaurant
- De chef-kok SABUCO heet u welkom
Culinaire specialiteiten
- Grillgerechten
- Mediterrane gerechten
- Visgerechten
- Traditionele gerechten
- Schaal- en schelpdieren
Activiteiten
Soorten
- Bar/ijstent
- Strandtent
- Themarestaurant
Capaciteit
- 110 gedekt maximum
- 30 overdekt op terras
- 50 parkeerplaatsen
- Aantal gelijktijdige groepen: 2
- 4 bus slot(s)
Opening
Alle openingstijden zijn verstreken. Neem rechtstreeks contact op met de eigenaar voor meer informatie
Tarieven
Menu voor volwassene | 26,90 € |
Kindermenu | 9,50 € |
A la carte | 12 € - 30 € |
Betaalmethoden
- Bankpas Carte Bleu
- Chéques Vacances (F)
- Contant
- Ticket restaurant (F)
Diensten
Uitrusting
- Bar
- Hoge stoel/ophoogkussen
- Microgolf
- Terras
Diensten
- Spijskaart
- WiFi aansluiting
- Kindermenu
- Dagschotel
- Reserveringen van externe diensten