Dit traditionele en ambachtelijke restaurant, al 30 jaar gerund door Xavier en Alain de Vielder, besteedt bijzondere aandacht aan originaliteit en verse, seizoensgebonden producten. Het menu biedt een gastronomische en zorgvuldig bereide keuken die voortdurend wordt vernieuwd.
Classificatie en labels
- Le petit futé
- Maître Restaurateur
- Qualité Tourisme
- Qualité Sud de France
- Vignobles et Découvertes
Multimedia
Het restaurant
- De chef-kok DE VIELDER heet u welkom
Culinaire specialiteiten
- Mediterrane gerechten
- Traditionele gerechten
- Schaal- en schelpdieren
- Franse regionale keuken
Activiteiten
Soorten
- Eettent
Capaciteit
- 2 salle(s)
- 2 kamer(s) met airconditioning
- 220 gedekt maximum
- 1 vergaderzaal(en)
Opening
Van 15 oktober naar 31 december | |
Dimanche | Geopend door 12h naar 14h en van 19h naar 22h |
Lundi | Geopend door 12h naar 14h en van 19h naar 22h |
Vendredi | Geopend door 12h naar 14h en van 19h naar 22h |
Jeudi | Geopend door 12h naar 14h en van 19h naar 22h |
Samedi | Geopend door 12h naar 14h en van 19h naar 22h |
De vestiging is gesloten tijdens deze periode
Tarieven
Formule | 22,50 € |
Formule | 17,50 € |
A la carte | 6 € - 13,50 € |
A la carte | 9 € - 19 € |
A la carte | 14 € - 34 € |
A la carte | 9 € - 10,90 € |
Betaalmethoden
- Bankpas Carte Bleu
- Contant
Diensten
Uitrusting
- Bar
- Hoge stoel/ophoogkussen
- Airco
- Privé parkeerplaats
- Terras
- Verwarmd terras
- Besloten terras
Diensten
- Spijskaart
- Internet aansluiting
- WiFi aansluiting
- Kindermenu
- Dagschotel